What Are You Up against?

Wat staat u te wachten?

Veel mensen uit alle lagen van de bevolking voelen zich aangetrokken tot het ondernemerschap als carrière, en dat is normaal. Er staat een uitstekende zakelijke kans op het spel als u het alleen doet.

Een KMO moet zijn groei plannen en meten, om te weten of zijn bedrijf sterk is. Innoveren, en vooral in een versneld tempo, is een must; als u echter te bescheiden bent, zullen uw klanten, de media en uw concurrenten verandering eisen, geen groei.

Hoe plant u de groei?

Het verschil tussen vermogen en kapitaal zit in de INVESTERING. Alleen door vast te stellen wat uw bedrijf waard is, kunt u bepalen of u het moet uitbreiden. Sommige mensen piekeren over hun gevreesde verhuizing om een nieuw pand in gebruik te nemen, een aparte ruimte voor uw onderneming te bouwen, afdelingen aan te wijzen, of zichzelf een titel toe te kennen om 'groter te lijken'. Maar dit is niet iets om lichtvaardig op te vatten!

Voordat we het onderwerp van de waarde van een klein bedrijf verlaten, nemen we een paar minuten de tijd om het te hebben over het belang van uw verwachtingen. Wie realistisch is, heeft altijd meer kans op succes, maar onrealistische plannen van een toekomstige onderneming kunnen leiden tot angst en bezorgdheid die een negatieve invloed kunnen hebben op uw vooruitgang.

Wat betekent het echt om een ondernemer te zijn?

Ja, natuurlijk zullen we het hebben over die 'grote aankoop' en 'grote promotie' enzovoort. Maar we bedoelen zaken doen, wat wordt uitgesproken als 'zichzelf zijn' en daarom gaat ondernemen over je leven. Het is gemakkelijk om onszelf alleen op ons leven te beoordelen als we niet voldoen aan de zakelijke behoeften van ons imago als ondernemer: financieel overleven, een vriend te woord staan, enzovoort. Voor iemand die niet in staat is zijn routine te beschrijven, zullen zijn 'beste dagen' een illusie zijn.

Er bestaat niet zoiets als perfecte ondernemingsplannen, maar ze moeten wel realistisch zijn. Een hybride plan met bureaucratische rompslomp en vertragingen zal geen goede optie zijn, ook al is het uw liefdeskind van een bedrijfscreatie. U zult nooit succes boeken door meer beslag te leggen op uw tijd, energie en andere middelen. U zult echter wel nieuwe ervaringen opdoen die uw carrière ten goede komen, uw vrienden aanspreken en nieuwe waarde toevoegen aan uw cliënteel. Wees de ondernemer, niet de werknemer.

Hoe gaat u om met problemen?

Op lange termijn moet uw familie van zakenreligieuzen elkaar met oprecht begrip kunnen ontmoeten, zelfs wanneer u moet zeggen "te gaan?" Uw genomineerde steunsysteem zou u kunnen beletten deze beoordeling te maken met de managementvaardigheden die u hebt verworven terwijl u uw bedrijf laat groeien.

U zou uw dagindeling uit het hoofd moeten kunnen vertellen, eerlijk moeten zijn over wat goed en wat slecht is. Als u tijdens de veeleisende aanvallen op uw tijd trouw blijft aan uw geloof, zult u van mening verschillen met vrienden en familie. Dit is dus ook niet het moment om "de verleiding te weerstaan", maar niet voor de verzachting ervan.

Uw bedrijf moet een grotere passie in u aanwakkeren, want het is geen gemakkelijke taak om over te schakelen van een zelfstandige naar een echt bedrijf, dus blijf flexibel als u aan uw ondernemerstocht begint, denkend dat dit leven alleen maar over geld verdienen gaat, maar het is een kwestie van twijfels.

Voor ondernemers die klein denken en de drive hebben, zul je in staat zijn om kansen te verwerven die misschien een beetje meer uitdagend zijn in dezelfde mate. De juiste hulp en steun kunnen schaars zijn, dus wees tevreden en weet dat je partner er voor je is. Zeg ja tegen de uitdagingen, want elke geest die de fee najaagt, moet altijd lijden, en zin in een toekomstig artikel!

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.