Wat is breien?

Breien is anders dan andere activiteiten, zoals tennissen, waarbij men actief probeert het lichaam te bewegen en speciale oefeningen doet. Bij breien hoeven mensen over het algemeen alleen maar hun spanning kwijt te raken terwijl ze ontspannen in een bepaalde houding zitten. Mensen kunnen dit doen door ofwel individuele nummers met wol te maken (voor de oudere mensen) of door patronen uit boeken te kopiëren (voor de scholieren). Uiteindelijk moet een bepaalde techniek worden geformuleerd. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat dit gebeurt door iemand die weet wat hij/zij doet! De meeste technieken kunnen echter gemakkelijk worden aangeleerd, zonder zoveel moeite te doen als naar gekwalificeerde lessen te gaan.

Dit is wat anderen “oefening baart kunst” noemen.

Breigarens – Kwaliteit van Breigaren kopen

Kwaliteitsbreigarens moeten, zoals gezegd, met absolute precisie worden vervaardigd. Onnodig erop te wijzen dat een kwaliteitsgaren met minder tijd en moeite zal worden vervaardigd, wat resulteert in een grotere kwaliteit van het eindproduct. Bovendien staat de kwaliteit van het breigaren in direct verband met de kwaliteit van de trui of sjaal die u ervan krijgt. Als het u lukt om van een goedkoper garen een uitstekende trui te maken, zal de kwaliteit van beide zeer laag zijn. Dit is niet het geval als u een kwaliteitsbreigaren krijgt. De lichtheid en zachtheid duiden op de kwaliteit van het garen dat u gebruikt en dat het beste comfort zou moeten bieden. Natuurlijk moet u deze kwaliteit krijgen van breigaren van goede kwaliteit dat u koopt. Als u het zich kunt veroorloven om andere garens van hoge kwaliteit te kopen, moet u dat doen om het beste uit uw geld te halen.

U kunt veel verschillende meningen lezen over wat de beste kwaliteit breigarens maakt, maar de enige persoonlijke aanbevelingen die wij hebben zijn:

1. De beste kwaliteit gebreid garen mag niet te licht, noch te zwaar zijn. 2. Gebreide producten mogen niet te transparant of te dof zijn. Probeer monsters van veel verschillende merken om te begrijpen wat u krijgt. U wilt het beste uit uw geld halen, dus het is de moeite waard om een beetje extra uit te geven voor een product van goede kwaliteit.

2. De beste kwaliteit gebreide garens zal u altijd een uniek product geven. Slechts één meter garen kan één kledingstuk maken. Als het te goedkoop is, of als de breimachine die u hebt maar één kledingstuk kan maken, dan is uw garen weggegooid geld. Dit geldt ook voor kant; als uw kantmachine niet meer dan één kledingstuk kan maken, zult u veel garen en geld verspillen.

Zoals gezegd zijn kwaliteitsgarens zeer noodzakelijk voor een stijlvolle uitstraling. Dit moet niet als vanzelfsprekend worden beschouwd. Uw op maat gebreide trui zorgt voor zichzelf, maar het mag niet op de achtergrond raken. Als u het toelaat, zal uw garen u een rijk persoon maken!

This entry was posted in bouw en wonen. Bookmark the permalink.