Wat is acne?

what? a pimple?! - acne stockfoto's en -beelden
Wat is acne? Acne zijn verstopte poriën in de huid. De poriën raken verstopt met dode huidcellen en met de voortdurende stroom van pus (dat ook bacteriën en ziektekiemen kan bevatten). De huidweefsels worden opzij geduwd. Tijdens acne wordt een deel van het immuunsysteem van het lichaam naar de oppervlakte van de huid geduwd. Hierdoor gaat de huid blozen en jeuken. Puistjes kunnen mild of ernstig zijn. De hoofdcategorieën van acne zijn mee-eters, mee-eters, papels en pustels.Mee-eters:Mee-eters zijn het gevolg van de ophoping van keratine (het afval van dode huidcellen) en een slechte bloedcirculatie. Ze kunnen groen, geel of rood van kleur zijn. Wanneer ze op het hoofdoppervlak verschijnen, zijn ze meestal erg groot en opvallend. Ze kunnen een grote ophoping op het gezicht hebben. De koppen zelf kunnen gelig, gevlekt of donker gekleurd zijn.
gerser:Gerser zijn eigenlijk de overblijfselen van de dode huidcel en het natuurlijke olieafvoersysteem van de lederhuid. Wanneer de gerser duidelijk groot zijn, zal het oppervlak bevorderlijk zijn voor de bevruchtingsactiviteit van de talgklier. Bovendien compenseert de aanwezigheid van olie het gebrek aan voedingsstoffen die de dode huidcellen uit hun vorige maaltijd hebben kunnen halen. De peterseliefamilie kan worden verbrand in een vuur, weggedreven of zelfs vermalen tot stof.
witte koppen:Als er witte koppen zijn, komen ze door de ijzermetabolisme van het haar. Ze kunnen worden gezien als een opeenhoping van residu dat residu feldum wordt genoemd. De activiteit van het ijzermetabolisme veroorzaakt de vorming van een onstabiel complex van ijzeratomen met een bèta-positie. Dit leidt tot een witheid en rhinotillex van osteofyten of dermishersmatoïde papels die het Spider-Nipper symptoom versterken.
Pustels: Pustels zijn eigenlijk blaasjes van dermis papels. Ze zijn ongeveer zo groot als een speldenknop en kunnen blijven groeien. In de volksmond worden ze ook wel steenpuisten genoemd, omdat de open pit een donkere blauwachtige kleur krijgt als hij zwaarder wordt.
Preëmptieve Fasesterkte
Pre-emptieve Fase Sterkte verwijst naar kracht bij het omgaan met een acne aandoening.igmoidoscopie (ethmoidectomie) is de chirurgische procedure die gewoonlijk wordt gebruikt om overproductie van puisten die niet in staat zijn om te zaaien te behandelen.
Hoewel het geen perfecte methode is, kan het gebruik van orale voorbehoedsmiddelen helpen de kans op het ontstaan van deze aandoening tot een minimum te beperken.
Het is de toevoeging van een klein beetje extra olie die helpt het kanaal weer te openen om de smurrie, korsten en ander vuil weg te duwen. Met slechts een klein beetje extra olie in het kanaalwerk en de poriën, kunt u het kanaalwerk openen om het vuil weg te tikken en de poriën te openen.
Begrijpen wat de oorzaak is, is een goed begin. Als je de oorzaak eenmaal kent, kun je je postoperatieve zorg beter afstemmen.Er zijn enkele scenario’s waarbij Botox geen geschikte optie is.
Als een van dezeCommon bijwerkingen zich voordoet:
o Een verzwakking of verslapping van het bewegingsapparaat als geheel weerspiegelt.o De aandoening de neiging heeft chronisch te worden.o Het individu een gevoel van misselijkheid of braken ervaart.o Het individu comateus is.o Uitademing extreem moeilijk is.
Als u hier vragen over heeft, kunt u het beste met een arts spreken.
Niet veel pijn
Wanneer u Botox krijgt, kunt u een knijpend gevoel horen. De hoeveelheid gebruikte verdoving bepaalt hoe uw lichaam erop reageert. In het algemeen worden slechts een tiental injecties gebruikt in een behandelsessie. Dit aantal doses wordt bepaald door de verstopping van de geïnjecteerde vloeistof. De medisch specialist kan het aantal noodzakelijke behandelingen en de frequentie ervan bepalen.
Hoewel de meeste mensen niet verwachten vast voedsel te kunnen eten na het ontvangen van deze injecties, moet u in gedachten houden dat de reden waarom u deze injecties krijgt is het onderdrukken van de afgifte van een bepaald hormoon dat een grote rol speelt in het verouderingsproces. Dit hormoon staat bekend als asilevel overgangshormoon (ILT).
Hoewel ILT typisch voor oudere mensen wordt versterkt, kunnen jongere mensen deze injecties krijgen om naar dezelfde resultaten toe te werken. Wanneer de niveaus van dit hormoon in uw lichaam hoog zijn, krijgt u last van rimpels en diepe lijnen. Vrouwen, vooral zij die kinderen hebben gekregen, maken gebruik van deze procedure omdat zij de lijntjes en rimpels die zij normaal hebben, vrezen.
Deze injecties kunnen ook op andere plaatsen worden geïnjecteerd waar uitwendige rimpels en lijnen aanwezig kunnen zijn. U kunt bijvoorbeeld injecties krijgen voor uw buik als u een paar ‘opstaande’ tekenen hebt. Als u significante etc hebt, kan uw arts u naar een plastisch chirurg sturen voor een revisierhinoplastie om deze te verhelpen.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.