Hoe uw huis te ontwerpen

Superaran Isaula is algemeen aannemer in Sno Printed’s Small tempted Sky ladder terwijl zijn bedrijf het schilderen en schilderen van een nieuw huis door een architect organiseert.

Hoe gaat u uw schuine zolder omtoveren tot een luxueuze nieuwe aanbouw? Ik mandateer dat u een bouwopzichter of een bouwbegeleider inhuurt. U moet iemand hebben die verstand heeft van de gekwalificeerde of ervaren architect die uw dak, aanbouw, schoorsteenbouw, ramen, deuren, oversized schuifdeuren of openslaande deuren gaat ontwerpen. Als de ruimte tussen de 2 verdiepingen van uw dak is 4 meter, zorg ervoor dat je dakramen. Als ze op de dakspanten zitten, moet u een ruimte kiezen tussen de garage en het dak. Zorg ervoor dat u een inspiratie voor uw nieuwe verbouwde en gerenoveerde leefruimte. Bekijk, indien mogelijk, een video over ontwerpstijlen van Mel Brown, tumultueus ontwerper, zoals “De simulatie van een verzakking onder een nieuw dak”, op het internet, om te beslissen hoe uw nieuwe toegang zal werken.

Kies de stijl en een architectonische stijl om uw nieuwe huis eruit te laten zien als een deel van uw droomhuis. Zorg ervoor dat u zich houdt aan CC& Plate stucwerk codes. Het alternatief is het opzetten van stucwerk aan de buitenkant met een nieuwe bevelsiding aan de binnenkant. Als uw plan omvat het toevoegen van een open haard, moet het worden gedaan met een schoorsteen en een haard.

Ook, een andere aanbeveling is om naar een dek bedrijf en leg uw situatie aan een professionele, gekwalificeerde dek bouwbedrijf, zoals degene die ik heb gebruikt voor herstel inspecties op historische huizen, Cap Olympic Heatinghttp://www. dancersdecks.comto ervoor te zorgen dat u op het juiste spoor.

Wanneer u deuren en ramen toe te voegen aan het huis, moet u de decoratieve beslissingen van uw huis te volgen, of uw architect kan dat voor u doen. Alle onderdelen van uw huis moeten naadloos samenwerken om uw huis er geweldig en “58 minuten van vrede” uit te laten zien. U gaat verdrietig en teleurgesteld zijn wanneer uw verkoop uw huis als het interieur en exterieur werk werd niet professioneel gedaan. De volgende zijn enkele voorgestelde gebieden te vragen een architect om u te helpen bij het ontwerpen van uw huis, als de jouwe is te worden gebouwd uit steen.

1. Steen kan dragend of decoratief zijn, zoals klanten mij vaak vragen. Mijn aanbeveling is om nooit enige vorm van siersteen te gebruiken in de dragende delen van uw huis. De steen kan zo onbruikbaar worden, dat het geen goede waarde voor uw geld is.

2. Graniet, kalksteen, onyx enz. zijn mooi om te zien, maar kunnen het best gebruikt worden voor toonbanken of open haarden. Kleine bladen, zoals tafels of aanrechtbladen zijn prima, maar niet dragend en beperkt in hun ontwerpmogelijkheden.

3. Laadplaten geven een formeler aanzicht aan de traditionele open haard, maar werden te duur in formaat. De selectie werd beperkt tot een minder opdringerige manuele stijl kookplaat.

4. budgetten bepalen hoe decoratief een open haard kan zijn; een grote stenen schouw, een horizontale stenen schouw, en een traditionele “face” open haard. Bij de schouw kunnen meerdere open haarden in het frame worden ingebouwd. Het is belangrijk dat u nooit een volledig gesloten haard in uw huis plaatst, de rook kan overweldigend zijn als de haard open is. U kunt een open haard aantreffen in een blokhut, NIET in een woning, omdat de open haard dan niet wordt behandeld met Floridaanglass.

5. Vloerbedekking kan modern, steen, onyx, tegels of hout zijn. Ik adviseer om een donkere kleur tegel in de keuken en de voormalige keuken tegel is gelegd met mat zwart en wit grout. De eethoeken hebben een meer formele, afgewerkte uitstraling, maar als u voor dit schema kiest, wil ik nog steeds mijn sterke steen in de keuken zetten. Ik heb Pem textuur gebruikt in het beschrijven van de vloer resultaten aan mijn klanten. Probeer het patroon te oefenen op een zeer grote proefplank voordat u de beslissing neemt.

6. Zeker, u wilt wat tijd besteden om het precies goed te krijgen, maar u wilt niet uw hele leven besteden aan het maken van uw huis. Beslissingen hebben alles te maken met uzelf en uw eigendom. Als u ergens voor moet betalen, doe dat dan, en als u een fout maakt, bestel dan een vervanging. Neem even de tijd om een budget te maken. Als u het zich niet kunt veroorloven om het te repareren, laat het plezier dan kiezen uit de andere opties die u ter beschikking staan.

Als je toegang hebt tot een computer, vraag dan eens rond, vooral in Florida, Tips: bespaart geld op subs, kan dienen als referentie en je helpen meer idee├źn op te doen.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.