Ergotherapie

De aide van de vrouwelijke verpleegster glimlacht bij rijpe mannelijke patiënt in rolstoel​​​ foto
Ik zou dit artikel willen beginnen met uit te leggen wat bezigheidstherapie is.
Ergotherapie betekent in feite dat er verschillende activiteiten worden uitgevoerd, afhankelijk van de aard van het werk dat iemand doet. Een arts kan ergotherapie gebruiken om zijn patiënten te helpen met hun revalidatieplan. Ergotherapie kan ook iemand helpen zich aan te passen aan een nieuwe baan en verantwoordelijk gedrag te ontwikkelen. De inhoud van dit artikel is gebaseerd op mijn eigen ervaringen met het volgen van verschillende cursussen ergotherapie.
Peptiden zijn signaalmoleculen die betrokken zijn bij een groot aantal functies. Ze worden geproduceerd door cellen en weefsels, en zijn nodig voor een vlotte en goede werking van levende cellen, cellen die chemische reacties uitvoeren.
Velen van ons hebben peptiden op ons DNA gesplitst. Het is de taak van de peptiden om met elkaar te praten – om ervoor te zorgen dat de cellen en weefsels in ons lichaam goed functioneren. Er zijn ook peptiden betrokken bij het communicatieproces tussen cellen en weefsels. Wanneer een cel zich deelt, krijgt elke nieuwe cel een vast aantal peptiden. De oude cellen hebben een vast aantal peptiden die zijn vervangen. Dit wordt een celpotentiaal genoemd. Als de cel zijn celpotentiaal verliest, veroudert de cel en sterft af.
Wanneer iemand een nieuwe kuur gaat volgen, zoals chemotherapie (zowel aanbevolen als vrij verkrijgbaar), wordt de oude celpotentiaal hersteld op de dag dat de kuur is voltooid. De nieuwe dosis peptiden die van de oude cellen is gemaakt, vervangt het verloren celpotentieel van de oude cellen. Dit proces vindt plaats terwijl de patiënt nog in leven is, en wordt ook wel “down time” genoemd. Het probleem hierbij is dat het verloren celpotentieel nooit meer in zijn oorspronkelijke vorm wordt teruggebracht wanneer de behandeling van de patiënt is voltooid. Het is verloren gegaan, en vervangen op cellulair niveau.
Mensen die neurologisch gehandicapt zijn – dat wil zeggen mensen die hun vermogen om de onwillekeurige functies van hun lichaam te controleren, hebben verloren of bijna hebben verloren – ondergaan gewoonlijk dit soort behandeling. Dagelijkse activiteiten, zoals eten, ademen, lopen, denken en voelen, worden gecontroleerd door onwillekeurige systemen. Als deze activiteiten verloren gaan, beginnen de onwillekeurige systemen sneller te falen.
Trainers en therapeuten kunnen mensen helpen om de controle over deze onwillekeurige functies terug te krijgen door middel van peptide suppletie en massage. Terwijl sommige verliezen mentaal zijn, zijn andere in principe fysiek. Verlies van motorische vaardigheden geeft een persoon onmiddellijk een gevoel en kan vaak pijnlijk zijn. In dergelijke gevallen kan het verlies vrij aanzienlijk zijn.
Uw emotionele toestand beïnvloedt de kwaliteit en de kwantiteit van de peptiden die u produceert. Psychologische of emotionele stress kan worden verminderd door het evenwicht in de peptidenniveaus van het lichaam te herstellen. Stel je een peptidecontroleur voor die stress vermindert door zijn peptidesupplement. Daarna herstelt het de schade, in uw lichaam, die door de stress is veroorzaakt. De peptiden die van de donor worden genomen zijn meestal in de vorm van lipiden. Het gaat om AidBlue XF Certification peptiden, een mengsel van peptiden uit dode rode en infrarode cactusvijg. De extra aminozuren zijn bestand tegen vertering en worden in het lichaam opgenomen.
Dus, hoe gebruik je de hulpmiddelen? Simpel, cactusvijgvezels worden via de huid van de patiënt in het lichaam opgenomen. Medicinaal zo u wilt – de vezels lossen volledig op in water, waardoor er niets achterblijft dat in de bloedstroom kan worden opgenomen. Als u zich in een kliniek bevindt, raad ik u aan uw voetbaden in peptide te dompelen (ze lossen op in oplossingen van water), en het oraal in te nemen zoals eerder besproken.
Als u overweegt het grootste deel van uw dagelijkse supplementatie oraal in te nemen, overweeg dan meer dan een eenvoudige peptide training. Probeer eens 20-30 minuten lang lichte aerobe oefeningen te doen, waarvan de meeste ook stretching bevatten. Het zal helpen om de circulatie te verbeteren en zou moeten resulteren in de sterkste pomp die je lichaam kan produceren.
yogalates – Ik heb ontdekt dat mijn lichaam endorfine (productie van feel good hormonen) vrijgeeft als ik mijn yoga routine doe. Het maakt niet uit of je het yoga, trampoline, power yoga, of wat dan ook noemt, maar in principe controleer je de circulatie van je lichaam door je ademhaling te controleren, je controleert je bloedstroom, en je controleert je afgifte van endorfines. Een bijkomend voordeel van yoga is dat het je biceps en onderarmen versterkt, je houding verbetert en je stress vermindert.
Enkele jaren geleden, plaatste ik een 24k glasvezel traktatie in mijn auto. Ik kreeg te horen dat het gevuld was met alles wat ik nodig had tijdens het winkelen. Gelukkig was ik in goede conditie dat ik de Spearmint powerade Plus kon kopen, een voorraad van enkele porties per dag. Op een dag stond ik in de kruidenierswinkel behulpzaam te zijn, en ik merkte dat ik mijn armen omhoog moest doen. Ik merkte ook dat mijn linker ribbenkast omhoog kwam. Onnodig te zeggen dat ik op die dag een paar harde left ups deed. Na die tweede dag belde ik mijn vader, en vertelde hem van mijn bevindingen.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.