De installatie in Den Bosch Update

Installatiebedrijf Den Bosch

In de update van Den Bosch stond een bericht over installatiebedrijven die werden verzocht de nieuwe werkgever op de hoogte te brengen alvorens het installatiecertificaat van de oude werkgever daadwerkelijk te verwijderen. Gezien de wet in beide landen moet dit een zeer ernstige fout zijn geweest die op zijn minst een van de hoogste prioriteiten van de werknemers heeft.

Vroeger hadden we verwarming en airconditioning, maar dat moest zo snel mogelijk worden geregeld. Je kunt niet zomaar een bestelling plaatsen voor een airconditioner in de keuken of de woonkamer zonder te weten wat er nodig is om de klus te klaren. Zelfs de niet-dringende bestellingen hebben een deadline, en een bestelling moet natuurlijk wel voor spoedwerk zijn.

Oplevering van de installatie in een snelle service

We hebben de installatie in Den Bosch elke keer op tijd afgeleverd. De klant was zeer tevreden, want ze konden leven met ons resultaat. Het is een echt gezin en ze hebben echte behoeften. Vroeger hadden we klanten, maar die hebben we niet meer. Ze zijn meestal bejaard en centrisch in hun relatie tot de rest van de maatschappij. Hun rijkdom ligt in het Oosten.

De meeste van onze klanten zijn familie of vrienden van de eigenaar. De relaties tussen de eigenaars en hun werknemers zijn van theoretische aard. Beide partijen delen in de beloningen, aangezien de banden worden verstevigd door de oprechte bijdrage die de een aan de ander levert.

Diverse eisen bij installatie bedrijven

Waarom doen wij dit? Hoe komt het dat sommige bedrijven die dezelfde eisen stellen, een ander antwoord geven? Het ene is om de investeerders te beschermen en het andere is om de klanten te behagen.

Als we het niet op die manier doen, kunnen we garanderen dat ons bedrijf failliet zou zijn voor het jaar om is. Als ondernemer begrijp ik uw angsten. Maar ik raad u aan naar het grotere geheel te kijken en te beseffen dat veel bedrijven, groot of klein, dezelfde fouten maken, namelijk: hun personeelsbestand uitbreiden.

Als wij elk bedrijf afzonderlijk bekijken en de efficiëntie van hun huidige werknemers bekijken, kunnen wij gemakkelijk inzien dat het onmogelijk is alle werknemers op dezelfde manier in te zetten. Het is noodzakelijk de banen te nemen die op de meest efficiënte manier kunnen worden uitgevoerd. Dan moeten we niet kijken naar de efficiëntie van onze groepering van mensen, maar naar de effectiviteit van ons proces om ze te maken.

This entry was posted in bouw en wonen. Bookmark the permalink.